Verhuur

VERHUUR VAN LICHT

Frontstage bied haast alles op het gebied van verlichting! Een scala aan disco verlichting, van spiegelbollen tot en met blacklight. Moonflowers en van doublewheel tot fireball. Achtergronddoeken en natuurlijk diverse mogelijkheden van trussing voor bevestiging. Motortakels en groundsupport.

Wij adviseren u om contact met ons op te nemen, vaak kunnen we een speciaal pakket voor u samenstellen.

VERHUUR VAN GELUID

In het geluid zijn tal van versterkingsmogelijkheden. Daar we beloven kwaliteit neer te zetten werkt Frontstage met gerenomeerd materiaal. Als hoofdgroep in deze rubriek laten we U kennis maken met Axys. Acces to Axys. Een systeem waarbij de versterkers zijn ingebouwd, dus; spanning+signaal = briljant geluid!

Waar regelmatig vraag naar is, zijn de headsetjes en soms in grotere aantallen. Maar omdat het relatief duur is deze ergens te verkrijgen is er in onderhavige gevallen een mooie deal te sluiten met Frontstage.

LOSSE MATERIAALVERHUUR

Van het losse materiaalverhuur tot het compleet verzorgen van licht- en/of geluidstechnische producties. In alle voorkomende varianten, op alle denkbare gelegenheden, dat is FRONTSTAGE licht- en geluidsverhuur.

U wilt alleen licht- en/of geluidsapparatuur huren? U draagt zelf zorg voor de bediening en haalt het af bij ons magazijn, of u laat ons het transport verzorgen naar het door u opgegeven adres. Ook dan zijn wij graag Uw betrouwbare leverancier. Frontstage werkt uitsluitend met gerenommeerde apparatuur.