Werkgebied – Amersfoort

VERHUUR VAN LICHT EN GELUID IN AMERSFOORT EN OMGEVING EN VER DAARBUITEN

Frontstage Licht en geluidssystemen in Tienhoven in de buurt van Amersfoort is uw specialist op het gebied van licht en geluid.

Al ruim 30 jaar verhuren wij professionele installaties, om uw evenement te ondersteunen, om deze de uitstraling te geven die het best past bij uw doelgroep. Niet alleen in de regio Amersfoort, maar door heel Nederland verzorgen wij het geluid en het licht bij bijvoorbeeld bedrijfsevenementen, concerten, festivals en productpresentaties.

Goed geluid en licht dragen bij aan het slagen van een evenement of presentatie. Geen enkel evenement is hetzelfde, daarom kunt u bij ons altijd rekenen op maatwerk. Op locatie luisteren wij goed naar de wensen van de opdrachtgever en stellen op grond daarvan een plan op, welke apparatuur hier het best op aansluit. In ons advies houden wij ook rekening met het beschikbare budget. Onze adviezen zijn duidelijk en eerlijk, waardoor u altijd verzekerd bent van de juiste licht- en geluidsapparatuur.

DUIDELIJKE OFFERTES VOOR DE HUUR VAN UW LICHT- EN GELUIDSAPPARATUUR

U ontvangt van ons altijd een vrijblijvende en duidelijke offerte.

Hierin specificeren wij de benodigdheden voor uw evenement of presentatie. Er wordt duidelijk aangegeven welke apparatuur en welke technici benodigd zijn. Dit is een sluitende offerte, waarmee u verrassingen achteraf voorkomt. Nadat u onze offerte heeft geaccepteerd gaan wij voor u aan de slag. Om alle werkzaamheden te coördineren geeft de projectleider leiding aan het gemotiveerde team. Hierdoor worden de voorbereidingen en de uitvoering op de juiste manier uitgevoerd voor het welslagen van uw evenement.

Of het nu om Amersfoort en omstreken gaat, of dat wij mogen afreizen naar het puntje van Groningen, wij zorgen er voor om punctueel aanwezig te zijn, zodat uw evenement tijdig kan aanvangen. Kwaliteit en service zijn onze handelsmerken, uw licht en geluid zijn bij ons in goede handen.

DE BESTE KWALITEIT MATERIALEN VOOR ZUIVER GELUID

Voor eindversterking verhuren wij apparatuur van de Nederlandse fabrikant Axys. Het betreft geavanceerde apparatuur van topkwaliteit. Axys investeert veel in voortdurende innovatie van de producten op het gebied van geluidsversterking. Alle verdere apparatuur zoals mengtafels, microfoons en kabels zijn ook van A-merken, waardoor alles goed op elkaar aansluit, voor een optimaal resultaat.

SFEERLICHT OF FUNCTIONEEL LICHT

Frontstage Licht en geluidssystemen verzorgt professionele lichteffecten op onder andere een beurs of tijdens toneelopvoeringen.

Onze verlichting kan functioneel zijn, bijvoorbeeld voor het belichten van een gevel van een bedrijfspand, om deze een uitnodigende uitstraling te geven voor bezoekers of passanten, maar ook voor esthetische, sfeerverhogende toepassingen leveren wij het juiste licht.

Komt u gerust langs in Tienhoven nabij Amersfoort, wij adviseren u graag over welke lichtinstallatie voor uw project het meest geschikt is, zodat u nooit teveel of te weinig huurt. Ook via de telefoon of de e-mail zijn wij u graag van dienst.

Derden die zelf de apparatuur en de kennis in huis hebben, zoals een buurtcentrum of een school en collega’s in de AV branche ondersteunen wij graag.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Voor vragen of voor een vrijblijvende offerte, neem gerust contact met ons op!