Werkgebied – Utrecht

LICHT EN GELUID VERHUUR IN UTRECHT EN OMSTREKEN EN VER DAARBUITEN

Frontstage Licht en geluidssystemen vindt u in Tienhoven, nabij Utrecht.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de huur van professionele installaties op het gebied van licht en geluid. Met een ervaring van ruim 30 jaar hebben licht en geluid voor ons geen geheimen meer. U kunt ons inschakelen voor het inrichten met licht- en geluidstechniek van een evenement van uw bedrijf, een concert, festival of een passende presentatie van een nieuw product.

Het succes van een evenement of presentatie wordt mede bepaald door de sfeer die geschapen wordt. Aangezien alle evenementen andere vereisten hebben leveren wij altijd maatwerk. Aan de hand van uw wensen, het beschikbare budget en de situatie op locatie bepalen wij samen met u welke configuratie het best past bij het in te richten evenement.

PASSENDE OFFERTES VOOR HET HUREN VAN UW LICHTAPPARATUUR OF GELUIDSAPPARATUUR

Onze vrijblijvende offertes zijn altijd glashelder, zodat u nooit voor onplezierige verrassingen achteraf komt te staan.

In onze offertes geven wij duidelijk aan welke apparatuur en technici het best voldoen aan het effectief inrichten van het evenement of presentatie. Behalve in de regio Utrecht zijn wij u graag van dienst in heel Nederland. Wij zorgen er voor op tijd alle voorbereidingen getroffen te hebben en de benodigde werkzaamheden uitgevoerd te hebben. Hierop wordt toegezien door een ervaren en vakkundige projectleider, die alle zaken coördineert.

Te allen tijd kunt u rekenen op onze punctualiteit en inzet, zodat de start van uw evenement of presentatie nooit in gevaar komt. Kwaliteit en service zijn de pijlers van ons bedrijf. Daarnaast zijn wij zeer flexibel in onze dienstverlening om voor u het optimale resultaat te bereiken op het gebied van licht en geluid.

A-KWALITEIT MATERIALEN VOOR OPTIMAAL GELUID

De apparatuur voor eindversterking wordt geproduceerd door het gerenommeerde Nederlandse bedrijf Axys. Dit zijn eigentijdse en technisch geavanceerde eindversterkers voor de productie van perfect geluid. Het bedrijf Axys werkt hard aan de continue verbetering van de producten en speelt hierin een innoverende rol. Ook alle andere benodigdheden zoals mengtafels, microfoons en kabels zijn van uitstekende kwaliteit, voor een optimaal eindresultaat.

SFEERVOLLE OF FUNCTIONELE VERLICHTING

Frontstage Licht en geluidssystemen heeft zich ook gespecialiseerd in het verzorgen van professionele lichteffecten op bijvoorbeeld een beurs of tijdens een toneelvoorstelling.

U kunt denken aan functioneel licht, bijvoorbeeld voor het verlichten van de gevel van uw bedrijf, voor een opvallende presentatie van uw onderneming, maar ook sfeerverlichting verzorgen wij graag voor u.

Om u te informeren over de mogelijkheden op het gebied van licht en geluid bent u van harte welkom in ons bedrijf in Tienhoven nabij Utrecht. Ook kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst.

Derde partijen, die beschikken over eigen apparatuur en kennis, zoals een buurtcentrum, een school of collega’s in de AV branche voorzien wij ook graag van ondersteuning.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Voor vragen of voor een vrijblijvende offerte, neem gerust contact met ons op!